2009-08-08 29 瀏覽
夜晚同honey黎試食~豆卜,蝦,魚片叻沙-->叫左少辣油, 嘩, 個湯底好重椰汁味, 正正正, d料就soso la, 蝦得兩細隻, 魚片豆卜就好多塊, d豆卜索曬d湯好好味, 整體係好過尖咀既"好時沙爹"~肉骨茶-->送白飯+一細碟油炸鬼, 白飯硬左d, 但加左湯就岩岩好, 油炸鬼唔脆, 但最尾都係要浸落湯度所以冇所謂....湯入面有d豆卜, 豬肉豬骨(夠淋), 湯底唔係好重藥材味, 適合初嘗肉骨茶既朋友, 佢比左碟黑色醬汁用來點野食, 好食, 記住試下羅ja-->係沙律, 有菠蘿, 沙葛, 青瓜, 油炸鬼, 番石榴, 上面shum左花生碎再撈左d黑色醬汁, 酸酸甜甜好得意~waiter 好好人, 成日斟水又解釋d食物有咩材料驚我地唔識而叫錯野食
夜晚同honey黎試食~

• 叻沙