2010-06-28 5 瀏覽
之前見到廣告介紹西班牙風味已經想試,今天終於一行五人食到啦。食物(首五款是二人套餐,後三款項是散叫):-海皇湯:我無食,不知道西班牙果漾特飲:侍應話主要成份是利賓納,但我飲唔到囉。只飲到是果汁加生果,飲唔到是什麼,個味普通,無特別吞拿魚煙肉腸螺絲粉:吞拿魚:有少少鹹;煙肉腸:普通,無特別;螺絲粉:無味。墨西哥薄脆配香辣芒果Salsa醬:薄脆:很脆又唔燶;個醬:只有少少辣,適合我食,但個醬太少啦,應該俾多些西班牙Tapas批:普通,味道適中。不是每件pizza都能吃到三款批邊(芝士煙肉、魷魚、蝦)。我覺得整個pizza中芝士煙肉、魷魚、蝦最好食蒜茸飽:只有很少蒜茸味,不夠挪威煙三文魚特脆批:三文魚:普通,無特別;批:很脆蘋果卷伴雲尼拿汁:蘋果卷很香又脆;雲尼拿汁:太甜服務:-普通,無特別環境:-總共有3層,地下那層是外賣及接待處,一樓及二樓是堂食。廚房位於一樓,侍應要從一條不算太濶(夠二人平排)的樓梯把食物拿去二樓及地下,再加上該條樓梯不是內部專用,是所有人都使用。我覺得很危險及不合衛生。總之,試一次就算啦,不會再試西班牙風味。

食物(首五款是二人套餐,後三款項是散叫):-

海皇湯:我無食,不知道
西班牙果漾特飲:侍應話主要成份是利賓納,但我飲唔到囉
。只飲到是果汁加生果,飲唔到是什麼,個味普通,無特別
吞拿魚煙肉腸螺絲粉:吞拿魚:有少少鹹
;煙肉腸:普通,無特別;螺絲粉:無味。
墨西哥薄脆配香辣芒果Salsa醬:薄脆:很脆又唔燶
;個醬:只有少少辣,適合我食
,但個醬太少啦,應該俾多些

。我覺得整個pizza中芝士煙肉、魷魚、蝦最好食

蒜茸飽:只有很少蒜茸味,不夠

挪威煙三文魚特脆批:三文魚:普通,無特別;批:很脆

蘋果卷伴雲尼拿汁:蘋果卷很香又脆
;雲尼拿汁:太甜

服務:-

普通,無特別

環境:-

總共有3層,地下那層是外賣及接待處,一樓及二樓是堂食。

總之,試一次就算啦,不會再試西班牙風味。

海皇湯
西班牙果漾特飲