2008-06-09
Lemon Mousse Cake ~ 蛋糕上面用朱古力粉整左一個可愛既小丑的樣 , 檸檬味道好香但係唔會酸 , 我始終唔係好鐘意食Mousse Cake , 所以唔太欣賞。 Napoleon ~ 相比之下我會覺得Teresa既好食d , 不過都好脆口 , 味道略微甜少少。 Bananna Cream Tart ~ 咁多Cake入面呢個最岩我口味 , 因為我鐘意個Tart口感夠實淨 , 而且香蕉忌廉整得好軟 , 配合埋中間夾住既朱古力就唔會漏。 Blueberry Cheese Cake ~ Zoe最穩陣既一個蛋糕 , Cheese Cake味道夠香濃 , 藍苺同芝士味道都各佔上風。 Zoe Cake ~ 雖然係招牌蛋糕 , 但係食完之後真係唔知有咩咁特別可以成為招牌 , 咪就係普通既榛子味Cake ja。