2024-11-14 0 瀏覽
每次行又一城經過呢間餐廳都覺得好靚好豪華咁。今次終於有機會試,點知就中咗伏了。我哋叫咗Dinner set,計埋服務費都成$700幾蚊。一坐底冇耐,未叫野就攞咗餐包俾我哋。之後前菜:沙律一上,見到唔係用沙律菜,而係用普通生菜同西生菜,已經覺得有少少唔對路。😢😢😢等咗10 分鐘左右就上主菜啦。個牛扒叫五成熟,但食落要咬好耐,好韌,而且都冇肉汁,再加上煎到有啲燶燶哋😕😕😕到個risotto就真係食到懷疑人生,睇落似普通米煮出嚟咁,啲飯爆開晒,明顯又係煮得太熟,食落似燴飯咁。😡😡😡跟set有兩杯野飲,好似唔記得咗咁,要提職員先醒起漏咗。最後係甜品Tiramisu,驚喜嘅係有酒香味,但唔夠creamy,啲手指餅一嚿嚿咁,同啲cream好唔夾,食入口好似食緊兩樣野咁😩😩😩呢個價錢但俾啲咁嘅質素我,真係唔會有第二次!

呢個價錢但俾啲咁嘅質素我,真係唔會有第二次!
2024-11-13