2015-06-08 3747 瀏覽
團購的效應下,等左2個月先食到~揀左星期六食,所以full house, 即整意粉同海鮮係要排隊的~~~其實食物選擇唔算多,沙律菜2款,仲要提供的份量唔多。。。好易比人攞哂~~~三文魚一片連住一片的,仲有d啡色邊。。。蝦就幾新鮮~~~中式的點心完全唔好食,燒賣唔好食,蝦餃皮好厚,咸水角入面無咩野,串燒雞唔難食,春卷林左。。。熱食只有需要排隊的意粉好食姐,有扁意粉,菠菜意粉,墨魚意粉同普通的,sauce都有好幾款,我就要左白汁墨魚意粉~~~白汁ok濃味,煙肉又夠香,係熱食中ok啦~~~我的重點放左甜品上~~~cheese cake好普通~~~芒果pudding好好食~酸甜得黎好有奶味~~~有一個朱古力咖啡tart好好食,本身鐘意食tart的,咖啡中同左朱古力一向夾,食左3個~macaroon好多款,不過知道一定甜,所以要識揀~~~咖啡味係甜,但唔會甜到食唔到~colorful的都係有果jam, 本人食左一半就唔想食了~~~雪糕由h轉左做d...無奈,得2款~反而有粒粒雪糕,其實揀呢個係因為好耐無食,因為d味係好假。。。。
三文魚一片連住一片的,仲有d啡色邊。。。蝦就幾新鮮~~~
cheese cake好普通~~~
芒果pudding好好食~酸甜得黎好有奶味~~~
macaroon好多款,不過知道一定甜,所以要識揀~~~
雪糕由h轉左做d...無奈,得2款~
甜品

中式點心唔ok