2021-10-16
見食評話可以帶寵物入去,所以試下,地方都算寬敞好坐,但食物份量實在太少喇!叫左……炸銀丝卷56元……頭尾加埋得四小舊,全條同隻匙羹一樣長度,望落同雞尾包咁上下,喂!麵粉黎咋喎,好心俾大舊啲啦!卷面層又炸得唔夠脆👎👎恭親王燒羊腩198元…… 都係份量太少,成碟羊腩,一隻手掌都可以遮住哂! 炸粉太厚,又炸得唔夠脆,肉又太薄,所以做唔倒外脆內軟……失敗!酸菜桂花魚298元(小) 加配薯粉48元……味道唔錯,湯底少少酸,略帶甜,麻同辣好温和,唔會太搶味,對我黎講啱啱好。魚肉有啲部位彈牙,有啲嫩滑,份量亦足夠三人食,配料只有薄蘿蔔片和少量金菇略嫌單調唔夠豐富。薯粉有少少煙靭少少淋,略嫌唔夠彈牙! 但佢湯底內有啲切成細細片嘅嫩薑,甜甜酸酸,個人覺得好好味好開胃!整體黎講,本來價錢唔算貴,但因為份量實在太少,整體味道唔算出色,覺得唔夠物有所值! 試一次就夠! 一定冇下次!
叫左……