2018-08-24 360 瀏覽
今次我嚟試朋友推介嘅 Chia Seed 芭菲,不過雪櫃滿滿的,又整齊... d嘢食好吸引呀!點咗 Americano,無加奶或糖,張影響芭菲味道嘅感覺減低。熱辣辣,正常嘢~ 已經再問職員俾杯暖水我,食芭菲之前,清一清d味覺先。同埋食太多凍嘢對健康唔好架~ 不過甜品都係一定要食嘅!Chia Seed & Mango Coconut Parfait 都係兩層,上面嗰格見到有大大粒杏仁碎同提子乾,杏仁好脆架。杯入面有乳酪,奇亞籽,芒果醬,乳酪食就有少少椰子味,不過俾芒果味大部分蓋過咗,d奇亞籽都發大曬嘅,而且好多架。加咗上格嘅材料,再攪拌,咁就食得喇。凍凍地,甜甜地咁,杏仁又脆,一次過滿足曬食甜品同食零食嘅兩個願望呀!有乳酪同奇亞籽,感覺又健康d,去洗手間應該會好暢通~ 上次影過落扶手電梯嘅樣同舖頭入面,今次就影走咗時候,扶手電梯旁邊嘅牆上圖畫啦~ 職員繼續好 friendly 嘅,清潔姨姨繼續好快手,所以都坐得好舒服架。出餐位置後面轉入去嘅位就無咁大冷氣,如果怕凍可以坐入面,一樣有普通椅子同沙發選擇。希望下次再有多d時間,試下佢地嘅滴漏咖啡啦~ 下次喺旺角想快快地搵個地方坐下都會再嚟呢到

Americano
熱辣辣,正常嘢~

不過甜品都係一定要食嘅!

有乳酪同奇亞籽,感覺又健康d,去洗手間應該會好暢通~

下次喺旺角想快快地搵個地方坐下都會再嚟呢到~
2018-08-18
早餐
Americano
  • ChiaSeed&MangoCoconutParfait