2023-02-01 420 瀏覽
「悉尼樂園」俾我嘅感覺係好詭秘🤣除咗用咗好多Vintage嘅裝飾擺設之外,牆上嘅壁畫全部都係”小朋友畫風”嘅卡通人物,尤其係佢哋嘅招牌米奇老鼠🫢但俾人嘅感覺唔會嚇人,反而有種想去探索嘅感覺!。。🔘龍蝦汁大蝦意粉 | $188評分:🌕🌕🌕🌕🌑評語: 龍蝦汁好香濃😍個人認為呢點好重要!如果太淡成件事會好怪。大大隻虎蝦先調味後烤焗,食落啖啖肉,又鮮又嫩!。。🔘西班牙黑毛豬鞍配雜莓燒汁 | $258評分:🌕🌕🌕🌕🌑評語: 好欣賞呢個豬鞍,烹調時間同火喉都掌控得好好,切開會見到豬鞍仲係有少少粉嫩嘅顏色,生熟程度啱啱好唔會太生或者太熟,肉質好juicy!配埋佢哋嘅雜莓燒汁一齊食不錯😛。。🔘招牌鹽燒牛舌 | $88評分:🌕🌕🌕🌕🌑評語: 開業一段時間,叫得餐廳嘅招牌菜就應該一定冇死🫢牛舌本身好睇牛嘅質素,同埋廚師嘅準備功夫。牛舌肉質嫩滑彈牙有咬感,灑上幼鹽用爐火燒至半熟,非常好食🤤。。🔻裝修擺設好Vintage,打卡都一流❤️🔻好耐之前光顧過,食物質素依然不錯推介指數: ⭐⭐⭐️⭐️

龍蝦汁大蝦意粉

🔘龍蝦汁大蝦意粉 | $188

西班牙黑毛豬鞍配雜莓燒汁

🔘西班牙黑毛豬鞍配雜莓燒汁 | $258

招牌鹽燒牛舌

🔘招牌鹽燒牛舌 | $88
評分:🌕🌕🌕🌕🌑

🔻裝修擺設好Vintage,打卡都一流❤️
🔻好耐之前光顧過,食物質素依然不錯
推介指數: ⭐⭐⭐️⭐️
西班牙黑毛豬鞍配雜莓燒汁