2025-02-09 248 瀏覽
每星期都去揾性價比高的美食,見到食評話係米之蓮大厨主理咁正,就去呢度試食lunch,員工喺非常nice但係食物水準真係一般。我係星期六中午食,問員工有冇set lunch佢話weekend係冇,我就點咗龍蝦闊條面,餐牌冇註明有飲品奉送,員工亦冇講,直到埋單收銀姐姐話有一杯飲品送問我飲唔飲埋先走?(點解員工見到我食完唔問我要乜餐飲呢?我叫埋單都冇問)見到佢啲客人多咗,我費事阻住佢哋做生意。 所以take away coffee。Coffee味道還可以,龍蝦汁嘅味道係ok,只龍蝦預咗係冰鮮,但驚呀不致於仍有雪味,D肉好唔新鮮,闊條麵太硬身,D食物好似預備咗好耐咁。好食品食材係一大重點。D呢質素似系一間普通餐廳嘅食物水準。室內環境亦唔係寫到咁靚,有咁多打卡位。室外因為好大風,好多塵。有點失望。
2025-02-08