由之前仲係舊鋪開始,一直都想泥試試,可惜長期大排長龍,又經歷過關閉,直至係半山重開,終於有機會泥食當我滿心期待既時候,總會中伏🙃個飯好普通,形容唔到咩味,就係你去台灣是但入一間鋪食到果隻味。牛肉一舊唔冧一舊冧,牛筋硬到傻左,湯底似麻辣味,唔香。d麵有d好冧有d偏生自行想像幾恐怖。蛋餅係好有蛋味,但係,我自己都整到稍為特別少少係水蜜桃紅茶,唔會死甜,飲到蜜桃味同茶味,岩岩好,幾清新既總括而言,我真係想知米芝蓮推介係食左乜甘正,成餐飯冇樣好味台灣應該100間餐廳100間都有推介😂或者全部摘⭐️了😂(睇返我既舊食評就會知)我既排序係「一Yip」> 「阿元x了」> ‘check-in Tai x’ > 「台灣L」> 吃甚麼最後附上餐牌兩版如果你鍾意我今次既分享,請你馬上立即宜家就俾個♥️同關注我😬按我個頭像然後按「關注」🙇🏻‍♀️

當我滿心期待既時候,總會中伏🙃
滷肉飯

自行想像幾恐怖。
外省牛肉麵(半筋半肉)

蛋餅係好有蛋味,但係,我自己都整到

原味蛋餅

(前)水蜜桃紅茶  (後)荔枝冰茶

總括而言,我真係想知米芝蓮推介係食左乜甘正,成餐飯冇樣好味
台灣應該100間餐廳100間都有推介😂或者全部摘⭐️了😂

最後附上餐牌兩版