好耐都無食過漢堡包~~咁岩見到土瓜灣有間美式漢堡飽!!所以衝左去食!一入到舖頭就好有美國特色,見到老闆好認真咁整緊漢堡包🍔牆上面好大個噴漆嘅作品寫住”BigDaddy Likes BigBuns”・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・Smash爆裂($78)2件4.3安士漢堡扒、芝士、生菜、蕃茄、酸瓜、燒洋蔥、自家漢堡醬見到真身發現真係好大個漢堡包🍔差不多迫近兩個拳頭而2塊漢堡扒厚度係超乎想像(⑅︎ ॣ•͈૦•͈ ॣ)꒳ᵒ꒳ᵎᵎᵎ一咬落去漢堡扒Juicy到直程爆汁💦燒洋蔥同自家漢堡醬都好香好鐘意佢嘅蕃茄同生菜都好新鮮😋後尾睇番佢哋IG, 發現smash應該係要一拳打扁左個包先食🤣🤣下次再買嘅時候要試下咁食!・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・Carolina 南部特式 ($88)漢堡扒、芝士、沙律椰菜絲、肉醬、南部特式漢堡醬炒過嘅肉醬同漢堡扒肉上加肉溶左嘅芝士味道同外皮&肉口感好夾!南部特式漢堡醬好香沙律椰菜絲好脆🥗 解膩之餘,仲可以為漢堡包加上多一層口感!・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・2個漢堡包份量都好大比較之下南部特式係香口啲而smash係食芝士同肉嘅配搭!🥰🍔佢哋啲包超級鬆

好耐都無食過漢堡包~~
咁岩見到土瓜灣有間美式漢堡飽!!所以衝左去食!
一入到舖頭就好有美國特色,見到老闆好認真咁整緊漢堡包🍔

・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・
Smash爆裂($78)
Smash爆裂

見到真身發現真係好大個漢堡包🍔
差不多迫近兩個拳頭

一咬落去漢堡扒Juicy到直程爆汁💦
燒洋蔥同自家漢堡醬都好香
好鐘意佢嘅蕃茄同生菜都好新鮮😋
・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・
Carolina 南部特式 ($88)
Carolina 南部特式

漢堡扒、芝士、沙律椰菜絲、肉醬、南部特式漢堡醬
炒過嘅肉醬同漢堡扒肉上加肉
溶左嘅芝士味道同外皮&肉口感好夾!

南部特式漢堡醬好香
沙律椰菜絲好脆🥗
解膩之餘,仲可以為漢堡包加上多一層口感!

Smash爆裂& Carolina 南部特式

2個漢堡包份量都好大
比較之下南部特式係香口啲
而smash係食芝士同肉嘅配搭!🥰🍔
佢哋啲包超級鬆軟😋
啲汁又唔會多到個包淋晒!‧⁺◟︎( ᵒ̴̶̷̥́ ·̫ ᵒ̴̶̷̣̥̀ )
好欣賞同好鐘意漢堡扒竟然可以做到咁Juicy⸜( ´ ꒳ ` )⸝♡︎
・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・
套餐優惠: 任何飽類加 $20可加配漢堡 /熱狗/其他三文治+細配菜及汽水
南部特式沙律椰菜絲

我覺得同南部特式漢堡包嘅沙律椰菜絲係一樣嘅味道~
都係甜甜嘅沙律醬加上椰菜絲
爽口又解膩!😝
薯條

炸得岩岩好!唔會淋曬但又唔會炸到太硬!
幾香口分量又多🤤配埋個包已經好飽肚

我唔小心跌左啲肉醬落去蕃茄汁到
點埋一齊食 又係另一種feel₍ᐢ⸝⸝› ̫ ‹⸝⸝ᐢ₎
另外我哋叫咗兩罐雀巢檸檬茶( ⸝⸝•ᴗ•⸝⸝ )੭⁾⁾
食住漢堡包飲咁凍嘅檸檬茶真係超正😋
佢哋都好貼心咁準備咗好多紙巾
就算食包食到成手汁都唔怕😍
仲可以自己斟水!
・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・
Big Daddy’s Little Cafe (土瓜灣)
地址:土瓜灣美景街47號地下B號舖
Tips:喺土瓜灣地鐵站A出口向住海心公園方向行會快啲!♡︎₍₍ ◝︎(・ω・)◟︎ ⁾⁾♡︎
Smash爆裂
Carolina 南部特式