2017-12-17 167 瀏覽
甜品店開到四圍都係,仲多過7仔,但認真製作的真係唔多!今日經過呢間,見人地食緊燉椰皇,E.....呢度個椰皇堅大個 wor! 我自己在家都有整燉聖皇,但好難買到咁大個. 要燉咁大個椰皇要足足45mins ga! 就因為個椰皇就決定入去試試!呢個椰皇真係好大個,第一啖食入口就覺得唔夠滑,但食完個面,入面就好滑. 可能因為要保溫,攪到個面老左少少. 但整體都好好味!另一最愛既甜品係榴連,始終榴連已過時,所以 d 肉唔夠甜. 但 d 西米&大西米就係用心製作. 粒粒都彈牙有咬口,大愛!小朋友最愛芒果西米露. 用鮮打芒果汁理應係必然. 但食過太多甜品店溝曬椰漿花奶糖水. 幸好呢度都係足料芒果汁基本上3款都好滿意,絕對可以再來
甜品店開到四圍都係,仲多過7仔,但認真製作的真係唔多!

基本上3款都好滿意,絕對可以再來