2017-08-20
見到網上做緊團購優惠$118+$47,好似好抵,即打去book.因一行十三人,book位時己要求要房,亦講明團購, 侍應姐姐話ok留間房畀我們。 點知去到話冇曬房, 賠六隻生蠔畀我哋,但我地有十三人……都算……之後 order, 除咗刺身, 其他食物長期漏單, 追佐十幾次, 死都唔肯上。 最終問侍應妹妹, 其他嘢算啦唔上就唔上, 可否幫我最後燒蝦, 阿妹妹答我: 廚房話冇蝦喇。心諗book佐8:30,九點鐘三咁快就冇蝦??最終炸物上咗 天婦羅, 炸番薯, 燒物上咗 燒菠蘿、 豆 卜、 金針菇。 其他嘢食不見蹤影。 十點半埋單時, 見到隔離枱, 有燒蝦,再問 侍應妹妹, 點解人哋有燒蝦嘅? 阿妹隔離有個疑似老細人物, 妹妹想求救, 老細擰歪面走開咗, 好似仲嘴藐藐。 問心 三文魚同 甜蝦食得出係新鮮的,但因團購原因,好多野食都冇嚟,咁我地都可以選擇同D野食一樣,死都唔嚟。個人認為食物好壞見仁見至,誠信同服務有都好影響。