2023-03-25 56 瀏覽
放工之後要去買嘢由深水埗行到旺角再行到尖沙咀已經好攰😮‍💨😮‍💨 最後同個朋友去到碼頭隔離星光行誠品買書,已經行唔郁🫠 諗住搵個位坐低search吓附近有咩食,之後就俾我哋見到呢度直接有間餐廳(其實本身我都唔知誠品入面有餐廳😂)見到有位咩都冇諗就已經入咗去坐低,同朋友一人揀一份,叫咗BRAISED AUSTRALIAN WAYGU BEEF CHEEK w/ DRUNKEN BEEF GRAVY🐮同埋PIGGY PIGGY🐷牛面頰嗰份比我哋想像中有驚喜😍😍 除咗肉質好幼嫩之餘,最鍾意係佢滿滿的黑松露薯蓉,質感又滑之餘黑松露味道剛好適中!陣陣香味🖤🖤 超好食🥰 而且薯蓉好飽肚,大食嘅人都夠食!呢到有海景位😍 可以下午拎埋電腦嚟做嘢,飲杯咖啡都幾正!😌☕️