2017-10-10 1564 瀏覽
由於某大銀行知用卡做緊promotion, 放題可以半價, 即刻約齊人馬gogogo! 今日五點九左右到(平日), 門口已經大排長龍,好彩最後都可以第一round 入到, 我地點左澳洲和牛,即係澳洲或以下質素嘅肉都可以點! 一行三人, 等左一陣就上左三盒澳洲及一碟豚肉同少量雞肉比你試, 佢地已經好有道德地上一盒小小的豚+雞,唔會撐飽你,等你叫唔到咁多牛!D 澳牛好靚,不過個人覺得牛味唔太濃,可能肥肉唔多所以有所影響及有少少鞋(已經滾二三秒就食嫁啦)讚佢誠實係因為之後追加, 次次都會比相同級數嘅澳牛你, 唔似大部份嘅打邊爐第一round 就靚牛, 第二round 開始已經狸貓換太子打邊爐淨食一款有d 寡, 所以叫左美國特上牛小排及美國上級進口牛試, 賣相及味道都唔錯,值得試下。豚肉之前試過都ok, 諗住細細可以encore 下, 點左兩碟, 一黎眼都突, 因為追加嘅豚都十分大碟, 同行友已經好飽了,所以我一人KO 兩大碟, 真的佩服了自己(掛住殺戮忘了影相)雖然影得唔多相, 但現場都有好多菜呀、菇呀、丸類、飲品同雪糕食! 今次promo 半價黎每人都係$190, 所以真係好抵食!

,值得試下。

今次promo 半價黎每人都係$190, 所以真係好抵食!
2017-10-09
15 分鐘 (堂食)
用餐優惠
信用卡優惠