2022-01-30
晚市又冇堂食,唯有買外賣返屋企食,見尖沙咀海防道街市呢到呢間餐廳,都幾多人係門口排隊,於是我決定試試先🤗睇menu過程中,店員都好好會推介食物,我地就揀咗呢幾款,食過都幾高質好味道👍🏻整體唔錯!值得推介😊芝麻蝦卷:一聽就知芝麻係主角啦😳店員推薦話芝麻唔係就咁普通芝麻,係師傅特登炒香啲先用黎卷壽司,的確芝麻味好香濃,而且好酥脆☺️好正!黯然銷魂燒豬仔骨:醬汁好好味,咸甜咸甜!而且啖啖肉,又有啲燶邊位,又係好正!玉子壽司:呢個係我口痕叫架,因為我好愛愛玉子🙈甜甜的😍自家秘製雞湯日本咖喱飯 燴野菜:咖哩濃郁,而且真係食得出有雞湯嘅味道😋博多黑豚骨烏冬 沖繩島豚軟骨煮:呢個烏冬好特別,啲豬軟骨好冧軟骨又脆身,口感一流!而個豬骨湯底更加無得彈😙飲一啖就口已經好黏,飲左唔少骨膠原落肚😝就知勁足料啦!
玉子壽司:呢個係我口痕叫架,因為我好愛愛玉子🙈甜甜的😍