2020-02-26 54 瀏覽
今晚想出街食唔想去咁遠諗住附近食啦 又唔想食飯 只想食少少野 通常我都會諗住食餃子 可以食一點菜😆雲耳椰菜豬肉湯餃跟老火湯 (粉葛鯪魚湯)湯底唔會好鹹 健康冇味精 味道清甜 皮薄餡靚 餡料豐富 脹卜卜 餃子皮又夠滑 好有口感 食得出食材新鮮 高質素 用梅頭豬肉打碎 肉質鬆軟口感唔會好乾好鞋 唔係自己平時食既雪藏餃子是每日新鮮食材用心機整既自家製餃子 另外 -店內嘅辣椒油加小小能帶出餃子更加好味 特別之選 :👍🏻 黑松露芝士煎餃 外脆內軟 嘩 !🙂好多好多黑松露呀 📣松露香味好濃 芝士味同黑松露味道平衡得好好絕配  櫻花蝦雞翼 冇諗過有咁嘅配搭 😆 重蝦味香口 櫻花蝦又香又多 有趙口佈滿在煎香佐既雞翼上惹味鵝腎片 鵝腎比雞腎軟熟 唔使點樣趙 微辣好開胃 食唔停口最後凍豆漿 味道唔會太甜 😇 香濃嘅黃豆味中和口腔 用來做結尾就最完美
今晚想出街食唔想去咁遠諗住附近食啦
另外 -店內嘅辣椒油加小小能帶出餃子更加好味