2014-06-04 547 瀏覽
這日式小店係新開張, 朋友推介所以去食個lunch.lunch menu 都幾多選擇, 價錢大約40-50, 在大角咀係屬於中價. 主要係日式定食, 拉麵烏冬和飯都有. 餐廳大約可坐20人, lunch都幾多人. 定食包括主菜, 前菜, 甜品OR汽水.照燒雞扒烏冬定食-- 選了豬骨濃湯, 湯底幾香濃又不油, 幾好味. 烏冬煮得幾好, 硬度適中. 湯烏冬有幾多配菜, 冬菇, 四季豆, 紅蘿蔔等. 雞扒份量幾多, 有8小件, 雞肉不會煎到乾哂, 仲幾腍, 味道不錯. 我覺得可以煎得乾脆D會可口D. 前菜係腌矮瓜, 做得很好, 唔係响街買D八爪魚中華沙津嗰D冇誠意小食.豬軟骨烏冬定食-- 同樣選了豬骨濃湯, 豬軟骨有3-4件, 十分入味和腍. 朋友話豬軟骨汁加豬骨濃湯令個湯更好味, 我都有同感! 另外甜品係芒果布甸都幾好味, 唔係水汪汪嗰D!!lunch set 冇加一每位$42, 真係好味又抵食!
這日式小店係新開張, 朋友推介所以去食個lunch.
照燒雞扒烏冬定食
豬軟骨烏冬定食

lunch set 冇加一每位$42, 真係好味又抵食!
豬軟骨烏冬定食