2021-02-26 707 瀏覽
唔知係我太耐無食定係唔同分店會有唔同水準既關係,我今日食既呢個飽我覺得是有一點點失望。話說吉列蝦漢堡我真係第一次食,平時我係食魚同雞多,魚同雞同最Basic既摩斯漢堡我印象中都好食既,但係今次呢個蝦我覺得無咩味,(個飽有得他他醬或者芥末醬,我揀左他他醬)我唔肯定個醬太搶定蝦真係無味,總之我食唔係好到蝦味,只係食到一個唔太出色既他他醬味,而平時個麵飽係會好好食架嘛,睇張相都知道今次係有啲失色。而粗薯條個味本身係好味既因為真係好粗同好有薯味,但粗薯條唔脆其實係會好失色,雖然好新鮮熱辣但係偏淋既口感我係失望既,嗯Mos Burger有啲位係出色既,但如何維持食物質素穩定性都好重要,Anyway我都會繼續幫襯!
吉列蝦漢堡
外賣自取