話說呢日同男友晚飯時間喺太子地鐵站一帶,喺大南街搵野食嘅時候見到呢間西餐廳嘅裝修幾唔錯,就決定俾個機會佢~我哋本身坐底叫咗兩份Dinner Set,另外加咗個雜菜。等緊餐嘅時候好surprise地邀請我哋去玩免費嘅扭蛋機抽獎,原來佢哋做緊一個promotion! 獎品都好多花款下,有1小時任食雞翼、全單折扣、免費飲品等,我哋就抽中咗黑啤酒漿脆炸洋蔥圈 4件,開心~ 🧡黑啤酒漿脆炸洋蔥圈 4件($Free)炸得非常香脆,咬落仲會散出淡淡黑啤香氣!配咗沙律菜一齊,唔洗怕會太油膩! 🧡燒澳洲肉眼扒8oz($228)叫咗5成熟,的確做得啱啱好,表面燒到非常焦香,裏面仲係靚靚粉紅色,讚!邊位擺盤嘅mustard同鹽亦見得出好有心機,又靚又實用,加分! 🧡番茄汁青口鮮魷魚意大利飯($188)番茄汁微酸好開胃,意大利飯亦有咬口,青口同魷魚夠新鮮,唔錯! 🧡意式燒雜菜($48)本來以為只係餐前小食嘅份量,點知原來好大碟!香甜清新茄味十足,愈食愈開胃! 🧡跟餐仲有紅菜頭青蘋果沙律、南瓜湯同餐飲沙律都好大份下,黑醋汁酸味剛剛好,好開胃!南瓜湯入口亦好舒服,唔錯!

🧡黑啤酒漿脆炸洋蔥圈 4件($Free)

燒澳洲肉眼扒
🧡燒澳洲肉眼扒8oz($228)

🧡番茄汁青口鮮魷魚意大利飯($188)

🧡意式燒雜菜($48)

🧡跟餐仲有紅菜頭青蘋果沙律、南瓜湯同餐飲
沙律都好大份下,黑醋汁酸味剛剛好,好開胃!
南瓜湯入口亦好舒服,唔錯!