2021-11-22
☕️ 食物:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 /5 💰CP值:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 /5 🤵🏻 服務:👍🏻👍🏻👍🏻/5🛋 環境: 👍🏻👍🏻👍🏻 /5駱駝漆出名多美食又化算既餐廳,今日同朋友係觀塘呢一頭做野就唔會錯過係駱駝漆覓食啦!今次就試食左呢間慢煮屋,外面睇落去鋪頭細細裝修好簡單咁,但裡面既食物就一啲都唔簡單,仲好出乎我地意料之外 ! 照燒慢煮鳥肉芝士爆丼 睇個餐單,同餐廳D相,野食相好靚又好吸外,最令人驚訝既係相片同實物係完全相乎架,色香味俱全 !鳥肉係指原隻雞髀上,外層香脆,肉質緊緻又夠Juicy,舖滿火灸芝士﹐同埋加隻溫泉蛋係啲珍珠米上面一齊撈黎食,又香又美味 ,特別一提既係,佢既味噌湯都係誠意之作,冇一般街上面飲到既咁咸,仲有有蒟蒻同薏米~睇得出佢地既用心製作 !慢煮屋既用心製作食物,而且最重要係佢既價錢夠哂公道,價廉物美﹐絕對會再Encore 既餐廳 !
💰CP值:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 /5
🤵🏻 服務:👍🏻👍🏻👍🏻/5