2011-12-09
早排放工行過, 見裝修同價錢都OK就入去試下個晚餐, 叫左個咩帶子海鮮意粉, 覺得OK喎, 所以叫埋個FD再去食.嗰日七點鐘度到, 可能因為係住宅區的關係啦, 只有一兩枱客, 環境簡約舒適, 可以舒舒服服咁食餐飯.睇下餐牌, 開始點菜. 個WAITRESS服務態度頗佳, 有笑容同快手.叫左個煙三文魚天使面同叫番個海鮮意粉. 個湯唔錯, 上次飲過較咸, 但今次足料, 好鮮甜, 好飲過好多餐廳嗰啲稀淋淋的水, 睇得到的誠意.個沙律就一般, 我覺得個汁個味唔似平時食開嗰啲, 有啲怪.個意粉幾好食呀, 個海鮮意粉好重香草味, 酸咪咪, 但個帶子就淡得滯, 不吃也罷.個天使面最好食, 個汁好香好滑. 個份量嘛, 我覺得OK啦, 但男仔應該唔夠飽.總結全餐, 每人五十蚊都唔駛, 以呢個價錢嚟講環境同食物都好OK, 下次有機會都會再去過. 平日唔人多, 仲可以坐耐啲, 傾下計都唔錯.
叫左個煙三文魚天使面同叫番個海鮮意粉.
個沙律就一般, 我覺得個汁個味唔似平時食開嗰啲, 有啲怪.
個天使面最好食, 個汁好香好滑.
個份量嘛, 我覺得OK啦, 但男仔應該唔夠飽.
平日唔人多, 仲可以坐耐啲, 傾下計都唔錯.