2018-03-20 120 瀏覽
收工諗食乜, 見到間新野,  好多一家大細去幫襯,  香港人鍾意試新野, 睇到價錢OK不特止仲有限定海膽丼就衝左入去我真係好中意食海膽,.....迷你海膽丼,  期間限定!海膽夠FRESH,好鮮甜! 配上既吞拿魚都好厚身新鮮麻煩少少既係要先點其它食物, 至可以搵店員落單,  始終係limited item ,都理解ge三文魚腩好好味!!  唔需要火炙就好, 其它壽司都好味,價錢又OK唯獨係左口魚唔推介,好似rubberband另一樣驚喜既係海膽魷魚軍艦,  左邊個芥茉八瓜魚就唔好提,我唔記得左我唔食芥茉:海膽魷魚軍艦, 下次可以食到兩碟XD老老實實我唔係太中意依項高科技野, 啲野食到你又要留意住又要自己拎, 我都係鍾意order 枱咁一碟碟上...想真真正正咁放鬆食餐飯..有漏單情況而佢顥示己上菜, 所以記得check 單,  催左一次然後都再等左陣.....嗰一碟由落單到上菜等左好耐好耐.成一個鐘.不過店員好有禮貎, 所以唔緊要啦整體來講, 係好有誠意既新店, 值得幫襯GE

我真係好中意食海膽,.....
迷你海膽丼

迷你海膽丼,  期間限定!
海膽夠FRESH,好鮮甜
! 配上既吞拿魚都好厚身新鮮

唯獨係左口魚唔推介,好似rubberband

海膽魷魚軍艦
海膽魷魚軍艦, 下次可以食到兩碟XD

有漏單情況而佢顥示己上菜, 所以記得check 單,

整體來講, 係好有誠意既新店, 值得幫襯GE
2018-03-16
迷你海膽丼