2022-06-10 2914 瀏覽
朋友講話想輕食 然後搵到呢間 見食攴平寫左有定食 覺得okay 所以就book左 但今日去到 就發現咦 無左想像中既定食 系無限時放題黎😂😂 大家都呆左 但最後都選擇繼續 揀左㑼一牛一豬既套餐叫左豆乳 同 昆布湯底 上黎個下真系o左 昆布湯底系兩片昆布加滾水…..第一次見咁清既昆布湯底😂😂😂 呢次真系吾點醬吾得之後佢仲有啲小食可以任叫 印象深刻既有 日式鰻魚蛋卷 真系吾錯😋😋 encore左一輪之後仲有芝士軟餅都深刻 因為食完一塊 即刻半飽😂之後既食物就普通 雜菌酒煮蜆 無咩味 要點自己調既豉油先好啲 然後好多沙 串燒同炸物就比較乾同上黎既時候已經變左溫溫涼涼魚生都系任叫 都鮮甜甜品味道都吾錯 😋😋 朋友食左牛奶雪糕 話好好味🤣 但用碗裝既要小心 吾易裝😂
豆乳/昆布 鴛鴦湯底

第一次見咁清既昆布湯底😂😂😂 呢次真系吾點醬吾得
日式鰻魚蛋卷 /日式蛋卷  /明太子蛋卷

之後仲有芝士軟餅都深刻 因為食完一塊 即刻半飽😂
北海道芝士軟餅

雜菌酒煮蜆
雞肉串  /  元貝串
炸雞肉  (日式醬油味)

魚生都系任叫 都鮮甜
特選刺身