<誤打誤撞進入既高質登打士廣場黃餐廳+bar>同friend星期五晚想求奇揾間餐廳食完野然後轉場飲酒chill chill佢 就random入咗登打士街廣場先然後睇吓有乜嘢cafe/餐廳仲有位然後理所當然地 間間爆滿-_-誤打誤撞就上咗22樓竟然搵到一間食嘢又高質飲嘢又高質既黃店myDNA令我地8點坐到1點無轉過場玩左成晚!可能太高層嘅關係冇乜人發現到呢間餐廳我哋八點嚟到嘅時候全場得我哋一枱客(同路人快啲出手一齊幫襯!!)通常bar啲嘢食都係得啲薯條炸雞但依度真係咩款式都有!!!連奶蓋台飲都有仲要唔貴我地一行四人最後扑鎚左要香芒蟹肉意大利飯(超多蟹肉,好creamy搞到最後食得勁飽🤣)、肉醬pizza、黑松露忌廉長通粉(好surprise!!通常呢啲長通粉嗰啲忌廉同埋黑松露味都係流於表面,但依間啲味係入哂長通粉入面)、鵝肝(又係surprise,肥美而不肥膩,竟然可以喺間bar食到咁高質既鵝肝仲要有伴碟🤣)、德國豬手(我唯一覺得冇咁正既,因為真係略硬,咬完之後啲牙會痛痛地🤣反而係佢隔離嗰個薯蓉我食到停唔到口,個鬆軟同好味程度拍得住ruby Tuesday)、雞泡魚乾同埋
<誤打誤撞進入既高質登打士廣場黃餐廳+bar>
然後理所當然地 間間爆滿-_-
誤打誤撞就上咗22樓
竟然搵到一間食嘢又高質飲嘢又高質既黃店myDNA
令我地8點坐到1點無轉過場玩左成晚!

可能太高層嘅關係冇乜人發現到呢間餐廳
通常bar啲嘢食都係得啲薯條炸雞
但依度真係咩款式都有!!!連奶蓋台飲都有仲要唔貴

我地一行四人最後扑鎚左要香芒蟹肉意大利飯(超多蟹肉,好creamy搞到最後食得勁飽🤣)、肉醬pizza、黑松露忌廉長通粉(好surprise!!通常呢啲長通粉嗰啲忌廉同埋黑松露味都係流於表面,但依間啲味係入哂長通粉入面)、鵝肝(又係surprise,肥美而不肥膩,竟然可以喺間bar食到咁高質既鵝肝仲要有伴碟🤣)、德國豬手(我唯一覺得冇咁正既,因為真係略硬,咬完之後啲牙會痛痛地🤣反而係佢隔離嗰個薯蓉我食到停唔到口,個鬆軟同好味程度拍得住ruby Tuesday)、雞泡魚乾同埋兩轉hoegaarden towers

最後買單先每人$200幾
又有鏢掟有骰玩
人少少又可以勁大聲吹水
坐左成五粒鐘!性價比極高
最重要係同路人
必須支持😍😍見到下邊啲Cafe坐到爆曬棚然後而家冇乜人咁真係要為佢出我第一次open rice食評!!!

鵝肝
德國豬手+薯蓉