2013-01-25 29 瀏覽
我們一行5人, 其中2人包括我, 選擇食心太軟大家睇睇相, 2個同樣個底都穿左, 流晒D朱古力出黎, 仲好唔自然咁訓底左, 好似本身根本企唔倒係度咁~唔緊要, 最緊要好味同真係流心呀嘛~~切開佢, OK啦, 都真係流心, 基本上, 我食心太軟見佢流心就笑架啦~跟住食一啖, OH!!!!! 好熟悉嘅味道啊!!!!我沒有忘記, 也肯定沒記錯, 這是我由細食到大的 "嘉頓說謊蛋糕"這個就是超市買得到的, 特濃朱古力孖寶蛋糕!!! 吃了一口之後, 因為太震撼, 呆了數分鐘再望裡面的朱古力已經凝固了!!!! 這是什麼, 這味道是什麼!!! 生粉水溝朱古力的效果!!!我吃了一口, 實在不想為了那40蚊, 委屈自己吃完一整個!!!!!不過公平一點, 其他朋友叫別的糖水也覺得OK, 我想大家去吃沒問題, 千萬千萬千萬不要吃心太軟啊!!!!

我們一行5人, 其中2人包括我, 選擇食心太軟
大家睇睇相, 2個同樣個底都穿左,

唔緊要, 最緊要好味同真係流心呀嘛~~

跟住食一啖, OH!!!!! 好熟悉嘅味道啊!!!!

這個就是超市買得到的, 特濃朱古力孖寶蛋糕!!!

吃了一口之後, 因為太震撼, 呆了數分鐘再望

2013-01-22
5 分鐘 (堂食)
$38 (宵夜)