1K
M佬:柏拉圖式的杯子裝滿柏拉圖式的咖啡A姐:詩興大發呀?M佬:柏拉圖式的真實是我深深愛你A姐:口甜舌滑!唔係我咁有才華,係出自陳綺貞嘅《柏拉圖式的愛情》,一於今日同A姐去油麻地Plato談一天柏拉圖式戀愛。是日餐湯套餐包括是日餐湯,蕃茄雜菜湯,茄味濃郁,非常足料,好滿足。蒜蓉法包加HK$12有兩塊蒜蓉法包,新鮮香脆,蒜味濃郁。白酒忌廉汁煮法國藍青口法國藍青口大大隻,好厚肉,配上Creamy嘅忌廉汁,再有陣陣白酒淡淡清香,味覺豐富。德國脆皮咸豬手餐廳已經幫你拆晒骨,仲切埋件,食得好方便。外皮認真香脆可口,裏面嘅肉仲係鮮嫩多汁,無煮到過咗火。另外,配菜都唔馬虎,薯仔粒好香牛油同香草味,配埋西蘭花同沙律菜,無得彈。美國安格斯西冷牛扒五成熟,煎得啱啱好,肉質腍身。值得一讚,黑椒同海鹽吊出牛扒鮮味,大家仲可以點埋紅酒燒汁。(記住Like同Share畀朋友)By A姐M佬 玩樂日記
M佬:柏拉圖式的杯子裝滿柏拉圖式的咖啡
A姐:詩興大發呀?
M佬:柏拉圖式的真實是我深深愛你
A姐:口甜舌滑!

是日餐湯
套餐包括是日餐湯,蕃茄雜菜湯,茄味濃郁,非常足料,好滿足。

蒜蓉法包
加HK$12有兩塊蒜蓉法包,新鮮香脆,蒜味濃郁。

美國安格斯西冷牛扒

(記住Like同Share畀朋友)

By A姐M佬 玩樂日記
2018-04-11