2023-09-14
Deer Kitchen🫎焗寶雲酥海魚柳🐟。大蝦🦐。香檳忌廉汁 $138有兩大塊超大件魚柳,大到要用兩個大字去形容🤣🤣大蝦肌肉好新鮮,仲幾彈牙,絕對唔係千年雪藏蝦!🦐配埋香檳忌廉汁味道超夾!另外仲有紫薯蓉底,唔使驚唔夠飽🤣🤣唔係下下都薯仔,感覺都幾新鮮,甜甜地幾好味!☺法式慢煮鴨胸🪿。美式蟹餅🦀。香濃燒汁 $138鴨胸就冇平時嗰啲咁鹹,睇吓你鍾意食重口味定係淡口啲~蟹餅都幾熱幾脆,建議點d燒汁食~同上一碟一樣,呢個都一樣有紫薯蓉、豆豆、蕃茄等等嘅配菜,感覺上都幾健康~☺以上每一個套餐都會包左餐湯/沙律、蒜蓉包、同埋飲品~我哋當日嘅餐湯就係煙肉薯仔湯,飲品方面我就揀咗凍蘋果茶🍹,下下都凍檸茶,你唔悶我都厭啦!呢個蘋果味其實唔係特別出,不過味道唔會太甜,都幾好入口~❤
焗寶雲酥海魚柳🐟。大蝦🦐。香檳忌廉汁 $138
法式慢煮鴨胸🪿。美式蟹餅🦀。香濃燒汁 $138