2014-03-12 531 瀏覽
$600 蚊可以食乜,帶大家睇真啲。 餐牌是這樣寫的 : Alaska Crab Meat , Green Apple , Mint Jelly 亞拉斯加蟹腳配青蘋果,薄荷啫喱 張相是上菜之後映的,唔係食淨,見到蟹腳碎嗎?青蘋果就是兩薄片。 湯,我要了 磨菇湯。 負責人介紹湯的時候話,佢地個磨菇湯係將磨菇打到好碎,請問有咩磨菇湯唔係咁做? 個湯唔夠熱,冇磨菇味,麥皮一樣,金寶湯好飲過佢,金寶湯都應該係將啲磨菇打到好碎。 Entrée 煎鵝肝,仲差過我自己煎,個面你自己睇,燒焦了一樣,難得煎到咁膿都唔脆。 主菜 龍蝦天使麵 ,見到個樣,幾安落,至少見到真係有龍蝦,但係味道咸過咸水海。現場有朋友向有關人士反映,佢話可能因為海鹽喎。 朋友的主菜,澳洲和牛配蔬菜,呢個要加$60,即係食和牛個餐要$660 ,當大家以為是一件牛扒的時候,原來只係得幾片,仲要用啲ham 包住,仲有啲唔知咩汁,咁樣去煮M6? 有朋友對我說: 算啦,又要包場,又要免開酒瓶。 大佬,包你個場,因為個場 size 啱,兼且冇生意,免開瓶,係你情我願,我冇迫你,但唔代表啲食物可以咁難食,而且係$600-$660 一位,你冇豪
$600 蚊可以食乜,帶大家睇真啲。
有朋友對我說: 算啦,又要包場,又要免開酒瓶。 大佬,包你個場,因為個場 size 啱,兼且冇生意,免開瓶,係你情我願,我冇迫你,但唔代表啲食物可以咁難食,而且係$600-$660 一位,你冇豪到俾我。

餐廳改了名,祝你好運。
2013-12-17