2011-01-07 13 瀏覽
入左openrice會員好耐, 終於都要寫一篇食評, 不過係一篇喊的食評食物質料及味道均可以的, 但那位服務員"阿姐"的態度是完全不能接受。食火鍋限時2小時無問題, 要我地埋單都無問題, 朋友已經比咭個疑似部長的職員了~到夠鐘你同我講要熄爐我都吹你唔脹... 不過你係唔係應該比我食埋向個鍋內已經熟左既野食先?阿姐你唔係一句"得"埋黎話夠2個鐘啦然後一野就抽走個鍋, 真係火都黎囉! 到個疑似部長拎張單返黎啦, 就同佢講, 其他檯呢, 都係等人地走左先收野, 抽走個鍋... 我地張檯呢, 個位阿姐就聲都唔聲就一野拎走晒d野! 我地都係唔想浪費食埋d野先走~那位阿姐在我們向疑似部長投訴時, 居然還走過來話我地已經夠晒2個鐘... 疑似部長無理到佢, 不過就同我地講... 見到咁就同個阿姐講我地未食完, 不過無用啦, 根本佢就無理我地一野就抽走個鍋.. 之後佢話會改善, 下次唔會咁樣... 我即時答... 唔會有下次囉!!就算食物有多好味, 但服務唔得的話都係唔會有客再返黎食

就算食物有多好味, 但服務唔得的話都係唔會有客再返黎食
2011-01-05