2021-11-09
呢間野黎左兩次 兩次都話漢堡排賣哂 一次係3點左右 一次1點半左右。第一次去以為見到好多人排隊拎住張menue紙,咁我以為係自己拎住一路排一路睇,走左入去搵menue。個光頭佬一見到我係堂食就好串咁講「你出返去,條隊係出面排緊。」第二次同fd去食多次又有漢堡排,忍唔住講左句「咁快又冇哂…」個光頭佬話「唔!好!意!思!呢個鐘數係賣哂嫁啦。」但佢呢句「唔好意思」係唔友善到我覺得佢係用緊粗口鬧我😂 呀生,做餐廳預野食數量係你地責任唔係食客責任,ok?跟著落黎仲搞笑,有個女店只就企左係到發緊夢。隻杯一早冇哂水又唔fill,都算,咁我咪自己去fill囉。Fill完埋位佢先大大聲企係原位講「你唔好自己針水(係,成間餐廳啲人都望住我比佢咁講),針水叫我吖唔該。」句「唔該」比我感覺都係似鬧緊我。之後呢位女店員就扮係細細聲咁同光頭佬講我地去左自己針水,然後光頭佬又係咁啤住我地。其實我想講,小姐,我地聽到嫁其實。呢間野啲野食用呢個價錢黎講真係一般,不過不失。左佢地啲態度真係極品🙃 絕對冇下次☺️ 大家唔信可以去感受下☺️
絕對冇下次☺️
大家唔信可以去感受下☺️