2018-10-28
點解d職員個態度一個比一個差,上次30/9上黎,我明白未開門係唔會處理我既booking ,咁我照排住隊無行開,但點解個𨋢門一開有客人行黎你就處理佢既booking。咁樣做野都可以架咩⋯⋯今日28/10上黎,早左5-10分鐘上黎,但職員話未開門,叫我地唔好係度等,仲要我地落返去等⋯咁諗住咁短時間廢事又上又落,咁行左去後樓梯等一等,點知等左都無2分鐘,我見到有客人搭𨋢上左黎,仲要可以安排入座。之後我地入返黎,就係有人已經入座,所以又變左同上次同一張枱,咁我就禮貌地問可唔可以換枱,職員即刻黑面話唔可以揀枱,咁我就解釋返頭先情況,佢更加黑面強調無得揀枱,再叫我地坐後面嗰張,之後落單佢繼續黑面咁望住我地。野食都唔期望好食得去邊,但比其他主題難食左。之前幾個主題d職員都好好服務,點解宜家會愈變愈差PS: 雖然我明白食主題cafe唔係食服務,但我都唔想食氣嘅😞
野食都唔期望好食得去邊,但比其他主題難食左。
之前幾個主題d職員都好好服務,點解宜家會愈變愈差