2019-03-03 123 瀏覽
土瓜灣區終於有拉麵食啦!自命地膽既我當然第一時間八下。雖然不嬲都有日式料理店賣拉麵,但係大家都知搭單賣果啲係咩質素🤪土瓜灣一向無既KFC同拉麵店終於都齊🥳🥳 佢個地點本身係買鋁鋼五金店,因此內裏極深裝修主體點同柔光,我女朋友話厠所仲有YouTube 睇韓星添,咦?韓星?呢間唔係日本野咩,仲播緊碧綠色免子🤨🤨🤨🤨🤔🤔🤔🤔我諗應該係香港人開既🧐🧐🧐😅落單前我貪小便易即download佢地apps 諗住免費拿份溫泉蛋,點知佢話無貨,但係跟拉麵個半隻就有🤯算啦,免費野。保險計叫了招牌白湯雞同黑蒜油。佢啲杯盤碗碟,麥茶都好,係有點用一次性筷子同毛巾我夾硬扣佢分。基本上得一種麵,無粗幼之分,連隔離枱叫沾麵都係同一種麵㡳。湯係夠濃成碗麵最精華可取,🙄但都徧咸,如果沾麵就合理,湯麵就。。。。而且麵身不掛湯....仲有少少梘水味,睇來應該係用交貨。😥炸牛蒡視覺效果不俗,但油味較多。配料塊慢煮雞肉好有鮮味,非常可取。黑蒜油。。。。。無蒜味得咸味同好油🥵🥵🥵食得慢索湯後仲咸😥😥😥大家都係食雞白啦,唔好玩野😅埋單時要加一😅😅呢啲做法,應該都係香港人傑作😅😅😅咁佢話試業間,等佢一下再試囉,九點後八折都可以既😅

我諗應該係香港人開既🧐🧐🧐😅

算啦,免費野。

保險計叫了招牌白湯雞同黑蒜油。

白雞湯拉麵

炸牛蒡視覺效果不俗,但油味較多。

配料塊慢煮雞肉好有鮮味,非常可取。

黑蒜油拉麵

埋單時要加一😅😅呢啲做法,應該都係香港人傑作😅😅😅

咁佢話試業間,等佢一下再試囉,九點後八折都可以既😅
2019-03-02