餐廳: 元気寿司 (太和廣場西翼)
資訊:

2018-08-31 189 瀏覽
平時諗唔到食咩個陣,我都會想食元氣~貪佢周圍都有分店想食就總有一間係左近~以連鎖壽司店黎講,元氣d質素都真係非常唔錯~是晚又黎到元氣食壽司,打開餐牌又有選擇困難症餐牌上面所有野我都想食全部野食都有相睇又好似真係易揀d輸送帶上面冇既都可以order等廚房整因為太肚餓既關係一黎就係輸送帶度拎左我最中意既吞拿魚果然夠鮮味!呢間分店都幾多人等位,我成日都覺得多人等佢d材料都會用得快d同新鮮d仲有食左三文魚同我最愛既芥辣八爪魚壽司等等,但因為掛住食所以唔記得左影
平時諗唔到食咩個陣,我都會想食元氣~貪佢周圍都有分店

是晚又黎到元氣食壽司,打開餐牌又有選擇困難症
餐牌上面所有野我都想食
全部野食都有相睇又好似真係易揀d
輸送帶上面冇既都可以order等廚房整

因為太肚餓既關係一黎就係輸送帶度拎左我最中意既吞拿魚

2018-08-19
20 分鐘 (堂食)