2022-11-25 2175 瀏覽
尖沙咀諾士佛台呢度除咗地面有酒吧,如果想靜少少傾吓計可以考慮嚟呢間樓上西餐酒吧🥂燈光昏暗好有情調,環境清靜好適合三五知己聚餐飲酒傾偈~🍉烤西瓜及豬腩肉沙律伴熱情果醬賣相好吸引,烤豬腩肉肥瘦適中,油香味濃,夾住烤西瓜同加咗熱情果醬感覺非常清新,減低油膩感~🍊柚子牛油蜜糖雞翼 雞翼好大隻,牛油味香濃惹味,加咗蜜糖柚子醬非常清新,外皮炸得非常香脆,裏面肉質細嫩,火候控制得啱啱好~🦀蟹肉蟹膏意大利飯配露荀及酥炸軟殼蟹原隻酥炸軟殼蟹炸得香脆而不油膩~意大利飯軟硬適中,醬汁加入咗野菌同蟹膏非常濃郁,包住每一粒飯,中間食到絲絲蟹肉~🍮 法式焦糖燉蛋焦糖皮焗得好香脆好焦香,燉蛋口感幼滑,入口Creamy,配上士多啤梨🍓藍莓🫐清新解膩~🍋 Lemon Fuji呢款signature mocktail 係用💜紫色蝶豆花冰粒配上檸檬梳打,漸層效果好似富士山,味道酸酸甜甜好開胃,夏日消暑一流~

🍉烤西瓜及豬腩肉沙律伴熱情果醬

🍊柚子牛油蜜糖雞翼