2017-07-24 4498 瀏覽
與友人一行4人第一次嚟Red Mr(相信亦是最後一次),知道每位$189 3⃣️小時另計加一,都預咗食物係咩質素,不過為咗唱下K先嚟,一入房,成個雪房咁,凍到嘔,就算調細D都係勁凍,最後熄鬼埋佢。打開menu,見到D相好似影得不錯,就叫咗一個野箘xx烏冬($72),友人叫咗蕃茄雞肉石頭鍋飯,另叫咗熱飲(雪梨無花果茶,紅棗茶)加一杯啤酒。坐咗一陣,烏冬先到,首先,係冇預期可以同出面日式烏冬相比,但問題係,D烏冬勁林,收$72竟然比D咁既質素...所以我只好爭取時間快d食哂佢,免得佢變更林。另外3位友人既石頭鍋飯仲過份,面頭只有數粒粟米,好難先搵到兩粒雞肉,之後一pat 茄汁,根本就係茄汁飯...完全貨不對辦!食完大家都覺得唔飽,我就膽粗粗叫咗個燒鳥拼盤&rib....今次仲衰,個拼盤到咗,得5串,收$138,仲要係唔熱,串雞腎燒燶哂,連條竹支都斷埋,咁我咪同個staff 講,佢攞走盤嘢之後,幾分鐘後,比番同一盤嘢我,只係加熱咗同係碟旁邊加咗少少7味粉...$138竟然比D咁既野人食,連最基本既雞翼都係冇味..最後個rib算係最正常,有味,夠熱不過都係燶⋯⋯另外要提番,啤酒唔凍,杯紅棗茶吹咗至

另外要提番,啤酒唔凍,杯紅棗茶吹咗至少4次先嚟...呢D叫咩服務...

友人已經話唔好再叫野食,費時蝕比佢..

至於D歌,更加唔想提,歌少又冇咩新歌..我哋唱夠鐘即走,落樓下食打冷至少飽D..
燒鳥盤
都係同一盤
Rib
2017-07-21
3 分鐘 (堂食)
$226.5