2022-11-14
未坐低之前 員工已經準備好六格嘅調味料喺張枱度俾我哋自己調味火焰麻辣雞煲有兩個份量可以選擇 我哋得兩個人就嗌咗個二至三人份量嘅細雞煲 雞煲一送上嚟已經聞到香噴噴 仲會點火令香味更撲鼻 佢雞煲醬好正 雞肉好嫩滑 而且好多都係冇骨啖啖肉 仲保留嫩口口感 簡直係色香味俱 配料仲有洋蔥 芫荽同埋中芹 食完雞煲打邊爐仲可以揀辣同唔辣嘅湯底 呢個雞煲兩個女仔嘅話會食到勁飽 份量好多見到最近仲有全新推出嘅澳洲頂級和牛封門柳 都有唔少人order 個樣都好新鮮 如果人多嘅話就可以識埋啦 哈哈蝦中寶 蝦膠混入咗蟹籽 芹菜同成隻蝦用料十足 口感爽滑彈牙 蝦鮮味濃鮮蝦雲吞皮薄餡靚 餡料用嘅蝦好新鮮 仲好大嚿紅薯粉食雞煲點可以冇紅薯粉 呢個紅薯粉一放落去唔使幾耐已經熟咗 晶瑩剔透 朔晒啲湯汁 非常入味 另外仲嗌咗午餐肉同埋牛柏葉 餐肉係厚切嘅 牛柏葉比想像中大兜好多 兩款都好新鮮
火焰麻辣雞煲
哈哈蝦中寶