2010-07-08 9 瀏覽
琴日DeuxChats去完主題公園夜晚就去左老苔目食晚餐食物已係相片入面有所介紹呢到講下其他野1. 服務一流雖然老闆係鋪出面睇住, 但見到d店員好好禮貌同服務黎到叫你先飲杯水,菜到叫你慢慢食食到咁上下問你滿唔滿意食完叫你慢慢坐兼勤加水走時仲道歉話要DeuxChats搭檯然後走時出面個老闆友善地說期望再次光臨如果個店員用台語叫你「慢慢坐」我真係覺得自己飛左去台灣!keep住呀, 有細心既服務, 食客知道架!2.今次叫既食物抵食到震除左用抵抵抵抵抵黎講, 都唔知點形容3. 環境chat mâle 有d吹毛求疵我覺得整體已經好好鋪細搭檯亦唔係咩過失但如果個洗手間可以做多少少拖返乾少少個地咁就滿分!chat mâle覺得如果餐廳連食客既人生「大小事」都體貼到, 咁呢間餐廳差極都有個譜4, 睇波佐酒物之店?!店中都有賣好幾款卥味雖然無試到, 但已幻想外賣返屋企睇波送酒應該係人生最高享受
琴日DeuxChats去完主題公園
夜晚就去左老苔目食晚餐
食物已係相片入面有所介紹
呢到講下其他野
1. 服務一流
雖然老闆係鋪出面睇住, 但見到d店員好好禮貌同服務
黎到叫你先飲杯水,
菜到叫你慢慢食
食到咁上下問你滿唔滿意
食完叫你慢慢坐兼勤加水
走時仲道歉話要DeuxChats搭檯
然後走時出面個老闆友善地說期望再次光臨
如果個店員用台語叫你「慢慢坐」
我真係覺得自己飛左去台灣!
keep住呀, 有細心既服務, 食客知道架!

2.今次叫既食物抵食到震
除左用抵抵抵抵抵黎講, 都唔知點形容

3. 環境
chat mâle 有d吹毛求疵
我覺得整體已經好好
鋪細搭檯亦唔係咩過失
但如果個洗手間可以做多少少
拖返乾少少個地
咁就滿分!
chat mâle覺得如果餐廳連食客既人生「大小事」
都體貼到, 咁呢間餐廳差極都有個譜

4, 睇波佐酒物之店?!
店中都有賣好幾款卥味
雖然無試到, 但已幻想外賣返屋企睇波送酒
應該係人生最高享受
前菜蜜麴 (免費試食) - 甜甜地似豆干, 好食! chat mâle覺得用黎送世界盃一流!
刈包(麻辣牛腱) $20 - 中式漢堡?! 包非常軟熟, 夾住似雪菜既東東加惹味牛腱, 正!
肉燥飯(大) $18 - 有份難以形容既甘香, 街外完全食唔到
翡翠白玉$22 - 芝麻醬拌椰菜包甘荀,雖然啲菜本身無咩味,不過嚼感十足,加麻醬清新好味!
凍水 - 添得好快
2010-06-20