2023-06-28
長沙灣評價極端雲南米線 網上見到勁多好評 去左試試 點知伏伏地 留返深夜時間先出.今次呢間位置隱蔽 店面唔太起眼呢次叫咗⭐️秘製醬汁撈紅薯粉$27 腩肉$8一碟撈麵只係$27 個撈麵碟超級大 可以用盤去形容上面有大量重口味肉醬 個醬汁甜甜鹹鹹比較深色 好似海鮮醬feel😅加埋叫左小辣 其實撈起上嚟幾惹味👌🏻腩肉 正常水平 👌🏻寛薯粉都滑.但重點係 店面環境比較陰暗🤮店內有一浸明顯異味 體驗超差 🤮就好似坑渠/螺絲粉麵店咁濃烈嘅味🤮平時接受大排檔環境嘅我都搞唔掂可想而知環境衛生有幾差 普通米線店先會有呢種味.食物ok 但環境好似店名咁 真係有老巷feel見到網上竟然冇咩人講 我就一定唔會回頭成功因為環境進入以身試伏系列.#hkfunfoodrecord窮遊香港#hkfunfoodrecord_長沙灣#hkfunfoodrecord以身試伏 .#雲南老巷 (長沙灣)地址: 長沙灣元州街473號地舖.⭐️評分:味道:3.8/5環境:0/5 冷氣幾舒服 但環境真臭服務:3/5抵食:3.5/5.鐘意睇野食既朋友仔 記住幫手like分享 同撳埋右上鐘仔超感謝你嘅支持🙏🏻一齊見證我脂肪成長.‼️想睇更多資
今次呢間位置隱蔽 店面唔太起眼
成功因為環境進入以身試伏系列
#hkfunfoodrecord窮遊香港
#hkfunfoodrecord_長沙灣
#hkfunfoodrecord以身試伏
#雲南老巷 (長沙灣)
地址: 長沙灣元州街473號地舖
‼️想睇更多資訊
‼️呢邊有貓貓睇:@hkfuncatrecord
‼️ig : hkfunfoodrecord
‼️fb : funfunfoodrecord
#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #food #foodphotography #foodstagram #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #香港美食 #食評
#香港旅遊 #荔枝角 #長沙灣 #荔枝角美食 #長沙灣美食 #長沙灣必食 #週末好去處 #米線關注組 #米線 #伏