難得一大班人喺我屋企聚會🔥最後一定叫到會美食啦🥰今次試咗呢間位於新蒲崗嘅到會 無論食物定價錢方面 都略勝一籌 而且仲包送貨添✋🏻當中有超過80款口味 有小食、前菜、素食、西式鹹點 應有盡有🙌🏻食物都好高水準 太多選擇 糾結左好耐簡邊款好😂送到屋企樓下交收都仲係暖笠笠 而隨餐會附送多份餐具 裏面除咗常用嘅刀叉之外 亦都有一個大夾 方便大家夾嘢食🙈今次我哋訂咗六至八人套餐 人均都只係百幾蚊😍💓A4鮮蝦、細帶子香濃龍蝦汁螺絲粉(約2磅)💓C7即燒菠蘿梳打BBQ美國豬仔骨(推介)(12件)💓C8生炸蜜糖芥末雞搥(推介)(12件)💓D4泰式原隻豬手配秘製汁(1隻) 💓D6泰式蔗蝦拼百花蟹鉗配甜辣雞醬(各6件) 💓E3 野菌杞子素鮑片素翅娃娃菜(約2磅裝) 💓F1客家鹹香鹽焗雞拼海蜇(約 2磅) 💓L2 牛油果醬煙三文魚三文治(燕麥方包)(12件)當中有幾款特別深刻🔥屋企人同我都一致認為好食鮮蝦帶子龍蝦汁螺絲粉 呢款唔會乾身 龍蝦汁算濃郁而且蝦肉同帶子都新鮮 配埋螺絲粉食一流加上螺絲粉好軟熟 唔會好硬 食落好惹味🤣👍🏻美國豬仔骨都係一個唔錯嘅選擇🙌🏻豬仔骨原條上 有兩大條未切開嘅豬仔骨食落軟嫩無比

食物都好高水準 太多選擇 糾結左好耐簡邊款好😂

今次我哋訂咗六至八人套餐 人均都只係百幾蚊😍
💓A4鮮蝦、細帶子香濃龍蝦汁螺絲粉(約2磅)

💓C7即燒菠蘿梳打BBQ美國豬仔骨(推介)(12件)

💓C8生炸蜜糖芥末雞搥(推介)(12件)

💓D4泰式原隻豬手配秘製汁(1隻)

💓D6泰式蔗蝦拼百花蟹鉗配甜辣雞醬(各6件)

💓E3 野菌杞子素鮑片素翅娃娃菜(約2磅裝)

💓F1客家鹹香鹽焗雞拼海蜇(約 2磅)

💓L2 牛油果醬煙三文魚三文治(燕麥方包)(12件)

當中有幾款特別深刻🔥屋企人同我都一致認為好食
鮮蝦帶子龍蝦汁螺絲粉 呢款唔會乾身 龍蝦汁算濃郁