2018-11-30 89 瀏覽
咪走雞呀喂!中意食雞嘅朋友就真係唔好錯過啦!兩個人撐枱腳就最岩叫二人餐啦,一來就係唔洗諗食咩,二來係計落套餐都真係幾抵嫁!平時都無啖湯飲下,今次終於可以飲返啖燉湯啦!今日係紅蘿蔔青蘿蔔湯,非常岩晒乾燥嘅天氣飲啦!中意食咖哩嘅朋友,一定要試呢度嘅咖哩煲,因為咖哩味非常濃,絕對唔係溝水咁簡單嫁!而且都好岩拌飯,因為非常多汁。而牛腩都炆到好淋,非常易入口,而且入面都有好多料,牛腩嘅份量亦好多,真係岩晒呀!嚟得咪走雞又點可以唔食雞呢?呢個就係招牌咪走雞啦,望到都覺得吸引啦!啖啖雞肉,配合埋個汁,絕對係送飯嘅好料理,而且味道都好夠,唔洗一定要斟薑蓉。最後當然係一份甜品啦!今日嘅甜品係木槺布丁,果然有別於一般嘅中菜店,但係食落都唔差嫁,唔算好甜,反而淡淡地都幾岩做整餐飯嘅結尾。

咪走雞呀喂!中意食雞嘅朋友就真係唔好錯過啦!