2023-10-08
呢間主打燒味的餐廳,新開無幾耐,成日經過見到好多人排隊,今次竟然無人排隊,一於去試吓先!餐廳門口擺滿燒味,有燒鵝、燒肉、油雞、白切雞、叉燒、乳豬等。燒味可以堂食或者外賣成隻返屋企食都得。我見到餐廳入面擺滿燒鵝,燒鵝係佢地既招牌,全部100%自家制造架!我點了燒鵝瀨粉同乳豬六寶飯!乳豬六寶飯有乳豬、燒鵝、燒肉、叉燒、紅腸、半隻咸蛋黃,一次過滿足哂我想食咁多野既願望🤭!燒鵝啲皮好脆,而且帶有淡淡陳皮香味,一食啲汁爆哂出黎,好正🤤;乳豬皮好脆,肥瘦適中,食落淡淡肉,好美味🤤,食完仲想食😆,燒肉皮好脆,叉燒又好香,再加上我最鐘意咸蛋黃撈飯食,真係正😆!仲有紅豆🫘冰同例湯添!👍🏻而且營業時間到晚上十一點半,想食宵夜或仲未食晚飯都可以黎呢度食,唔怕摸門釘!