2017-02-07 394 瀏覽
因為大家食個老細個logo,以及之前見過分店嘅裝修,一直斬有點兒卻步不過今次同友人行過呢間現時點附近嘅大家食,佢裝修咗,感覺比較良好,以及朋友話抵食,就入去試下其實佢同譚仔差唔多,有唔同麵揀同埋有得揀餸,比譚仔貴少少,淨麵20蚊,加麻辣加2蚊,餸就唔同款式唔同價錢最終受朋友推介,叫了麻辣茄蛋牛豬大腸手攪麵……有啲意外驚喜係估唔到茄蛋牛加麻辣個名好出,好有層次味道,呢個絕對係極佳配搭,難怪友人話每一次都叫呢個配搭喇,下次或者再叫辣啲先另外個麵質都可以,吃落口唔會太「林」,再者個麵都算大碗,由佢之前畀我嘅感覺,嚟到自己親身試,算係畀到自己驚喜大家日後如果想save money同吃飽,呢個都係唔差嘅選擇,唔一定只係得譚仔呢個選擇

最終受朋友推介,叫了麻辣茄蛋牛豬大腸手攪麵……

2017-02-03