招聘中
$60-$75
時薪 (面議)
$60-$75
時薪 (面議)
餐廳: 譚仔雲南米線 (彌敦道)
資訊:

係咪外賣份量都一定係少d嘅呢? 因為之前喺譚仔米線旺角分店堂食係份量多d... 知但係今次第一次喺油麻地彌敦道分店就覺得份量係少咗!而家外賣啲米線得一碗仔多d, 之前喺堂食係起碼一人一個飯碗嘅份量..., 我已經畀咗外賣碗錢, 點解宜家少咗咁多d份量嘅呢? 但係我都見到堂食嘅人都起碼有八成人坐滿。 啲雞翼嘅size都縮咗水細隻咗d, 見佢有新產品第一次買嘅生腸30蚊一碗, 實際份量都係只得膠碗嘅三分一份量, 唔通生腸來貨價真係好貴 ~ 何解真係點解會咁樣嘅呢?唔通真係想做少d外賣嘅生意?咁樣搞真係下次我唔會幫襯佢外賣, 對於客人嘅我真係應該要讚就要讚, 應該要彈就要彈, 唔可以容忍呢啲咁嘅大公司大集團作出呢啲外賣嘅安排, 使到我哋依啲消費者有冤無路訴。 好希望店舖嘅高層可以睇到我呢篇報道之後作出好好嘅改善!😑

2020-07-05
15 分鐘 (外賣自取)