招聘中
$17,000-$20,000
月薪 (面議)
$17,000-$20,000
月薪 (面議)
餐廳: 譚仔雲南米線 (華泰大廈)
資訊:

2019-08-14 972 瀏覽
跑完步後好攰,大家都懶得去煮飯,於是女朋友提議食譚仔,難得女朋友咁有主見,我當然欣然接受啦。每次只要係同女朋友食譚仔既話,我地都會叫過橋米線,一黎唔洗煩揀咩餸,二黎依個份量完全夠我地兩個食!跑完步食量會大啲,所以加多份土匪雞翼(5隻$35)。今次食既係十小辣,酸酸辣辣咁令人好開胃,連我食唔到辣既人都接受到覺得好食!入面果然好足料,兩個人食黎講算好抵,土匪雞翼就唔洗多講,食過既人都知有幾好食。除此之外,我更加中意既係佢啲肉唔黏骨,入口輕輕一咬已啖啖肉,真係好正!同女朋友食親譚仔都叫過橋米線就好似變左我地既習慣,我地既默契咁,其他情侶都不妨一試!

過橋米線