餐廳: 譚仔三哥米線 (沙田廣場)
資訊:

2019-08-04 865 瀏覽
唔知食譚仔係咪會上癮 成日都想食譚仔 沙田廣場黎間譚仔成日都好多人 係門口拎左飛先 今次一個人食 所以好快就已經安排到座位 但黎間鋪好多自由行 本身譚仔d位都已經算迫 加埋d喼就更太迫墨丸豬潤米線 (蕃茄湯2小辣)我覺得譚仔既蕃茄辣湯 係我既favor 湯底好甜 雖然係蕃茄湯底 但一d都唔酸 再配上2小辣 個湯底另外食譚仔一定必食墨丸 你明既 仲嗌左豬潤 豬潤煮得岩岩好唔太生唔太老 但細食既女仔食譚仔記得嗌少米線 減1蚊凍檸茶(走糖)食米線必配既凍檸茶

墨丸豬潤米線 (蕃茄湯2小辣)

另外食譚仔一定必食墨丸

凍檸茶(走糖)