2015-12-18
店鋪開門時間為10:30,我地2人唔想好似上次中午時段咁等禁奈,所以就決定佢開鋪個陣第一個去食,初初諗以為都應該冇咩人,點知我地未夠10:30到左,就已經見到門口有人排隊啦,勁呀!果然係蛋黃哥!初初排隊個陣,聽到前面個堆人好似仲有好多人黎緊,我地仲擔心坐唔到我地想坐既位,好彩坐到姐! >V< 開門時間到啦!店員問左我地幾位就帶我地入座,可能因為剛開門,所以都可以比我地自由選位,當然不要太過份,1人坐卡位個d啦!~~我地坐下後,店員給我們每人一杯水,我地呢d客人坐下後,第一時間唔係點野食,當然係周圍影啦,難得冇人wo.....可以隨便影,公仔影完就放回原來地方,影完一輪,就叫野食啦,因為其實個陣我地都幾肚餓,於是叫左3樣野,之後見到人地個個都正係點1樣野,我地心諗,我地其實都幾大食下,哈哈~~ 首先,我想讚下d女店員,因為佢地服務態度好好,有笑容之餘,幫人影相都不厭其煩,因為我見到同一客人,人數有10人以上,已經叫過同一女店員拍照2-3次以上,而且該女店員也不會隨便拍完就算,還會選些較美的位置,像是走遠一點拍,值得稱讚! 主動加水! 最後,付款個陣,問佢可唔可以要
首先,我想讚下d女店員,因為佢地服務態度好好,有笑容之餘,幫人影相都不厭其煩,因為我見到同一客人,人數有10人以上,已經叫過同一女店員拍照2-3次以上,而且該女店員也不會隨便拍完就算,還會選些較美的位置,像是走遠一點拍,值得稱讚! 主動加水! 最後,付款個陣,問佢可唔可以要餐紙四款,該女店員都好好笑容話可以,而且仲要卷埋比我,我當初以為佢會就咁比4張我,佢卷埋之餘,仲比左2份我,我其實要1份就夠,真係好熱心呢! ~^v^~
有少許辣少許明太子腥味,但不阻它的美味,而且不膩,烏冬也有適當的軟硬度,讚!唯獨是比其他菜等稍久一點。
沙律醬美味!但跟普通沙律一樣,冇咩特別。
炸蝦、魚扒都很美味,有水準,唯獨漢堡扒略厭過散、醬不足。
只有G系列既餐先有得送既飲品(蘋果汁/橙汁)