2017-03-18 3452 瀏覽
公司附近,本來午餐預約了其同棟大廈的樓上舖,一個看起來不像老闆的人很串地說:我已經打電話問你仲使唔使留位⋯⋯ 同事拿起手機:四分鐘前窩? 其員工:過左位就冇⋯⋯ 且態度極其惡劣!!!!!!! 不過幸得那間自以為是的餐廳,我們才來到呢間態度極好的餐廳⋯⋯原來係好出名的樂意!金鐘工作咁耐,呢間餐廳也開了應該有一年了吧?從來都唔知係樂意。老闆仲出來迎接客人啊!服務態度同其樓上舖簡直天壤之別。呢啲埋叫做做生意咯。而且出品很👍!!!咁嘅價錢,咁嘅出品咁嘅服務態度,超超超值!抵你們咁受歡迎!!!!!!!! 其實農曆年後與同事的開年飯都想預約呢間,但是唔開啊~真係可惜。Btw, 個湯真係好好飲

Btw, 個湯真係好好飲
2017-03-17
3 分鐘 (堂食)