公司附近就係利東街,知道有間好似茶樓嘅嘢叫做喜遇,但係咁耐以黎都冇試過,由於公司同事成日去食,而且熱烈推介 👉🏻食物價錢都環境唔錯 , 今日終於去咗試啦!叫左個下午茶餐 有一個前菜,我要左餚肉,主食係我最愛嘅牛肉麵,一杯飲仲有個甜品〜價錢都算合理。本人覺得食物味道都ok 比較淡味少少,但又唔會覺得好差好難食,都會推介大家試下〜最想最想表揚就係service 我果位年青人👉🏻好似叫阿康,態度好好,值得稱讚👍🏻 好有禮貌,做野快手又有heart ,拎杯熱飲比我時仲會叫我小心熱〜 眼見樓面仲有幾個講嘢唔正嘅阿姐係度大聲吹水,不過我身邊十張枱嘅客就十張都係哩個後生仔阿康去service (見到有講國語嘅客同講英文嘅外國人佢都應付到👏🏻👏🏻) ,多謝前多謝後,今時今日咁嘅服務態度真係好好好〜相反幾個阿姐真係要向哩個年青人學習!雖然食物普通 無話好食到難忘,但以service 嚟講我都會考慮再番黎幫襯。