2018-08-13 710 瀏覽
尋晚諗住同幾個friend去辣蟹莊 食晚飯去点了火鍋任食158元跟住個夥記極力推薦加30多元包一個 三文魚魚生 任食 跟住先嚟一輪魚生 寫名 魚生任食 頭兩輪都冇問題 第三輪開始就慢慢 慢慢嚟 去到第四輪根本唔想再嚟咁算數跟住就點火鍋任食先填海蝦肉丸 菜 食物 第一輪入紙跟住等咗一陣 就嚟跟住正常咁食跟住大家都食得好飽跟住開始再入紙填第二輪 內容都係任食的蝦 同埋唐生菜西生菜 點知等咗半個鐘頭都冇嚟跟住 谷鬼气再入紙填同一樣東西 都係冇來眼見隔離左右 不斷都有虾和菜來 終於在填第三次紙 今次仲要畀一個冇著制服的服務人員佢係全場戴眼鏡冇著制服我估計佢係呢間的老細 佢笑笑甘收了我張紙終於到最後也冇來 問極佢都話以入咗单 跟住-再問其中一位服務員阿姐說咗個情況畀佢知佢就回覆我話再寫單寫到佢嚟為止我哋都谷气到彈下彈下 最後叫埋單走 個老细立即有反應由此可認証到呢間所謂任食火鍋只係會畀你食一次如果見你食得太多佢係唔會sevice比你第二次 所以冇下次
2018-08-10